Karafatma İlkokulu


Vizyon: İlkokul çağındaki her Türk çocuğunu, milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Demokratik, çağdaş, Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar: Tarihsel Gelişim Köyümüzdeki ilkokul 1928 yılında eğitim öğretime başlamıştır. Okulumuza 1974 yılında köyümüzde dünyaya gelen ve I. Dünya Savaşında büyük kahramanlıklara imza atan Kara Fatma’nın ismi verilmiştir. 28 Mart 2004 yılında meydana gelen depremde okulumuz hasar görmüş ve kullanılmaz hale gelmiştir. Bu yüzden 2003 yılında yapılan binamıza tadilat yapılmış ve yanına dört derslik, iki oda ve bir salonlu okul binası inşa edilerek eğitim öğretim daha düzenli ve uygun hale getirilmiştir. Ayrıca 2007 yılında okul öncesi eğitimin yürütülmesi için bir ana sınıfı açılmıştır.

Saatler: 08:30 - 14:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Kardeş Okul Olalım

Telefon - 0 442 435 50 12 CEP 0532 548 91 35

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://karafatmailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çayköy/Aşkale/Erzurum

Öğretmen :5
Öğrenci :47
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1030
Öğretim Şekli :Tüm gün

Yerleşim Yeri - Çayköy/ Erzurum-Erzincan Karayolunun yanında kurulmuştur.Ulaşım imkanı çok iyidir.

Adres - Çayköy/Aşkale/Erzurum

Ulaşım BELEDİYE OTOBÜSÜ 07:00-19:00 ARASI HER YARIM SAAT ÖZEL ARAÇLARLA ULAŞIM.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE 40 KM İLÇEYE 12 KM UZAKLIKTADR.